Close
(0) produse
Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.
Toate Categoriile
  Filters
  Preferinte
  Cauta
  RSS

  Blog

  Aeroterma, pentru o incalzire rapida si eficienta a incaperii
  0 Aeroterma, pentru o incalzire rapida si eficienta a incaperii

  Spre deosebire de un radiator electric de exemplu, aeroterma va favoriza o incalzire mai eficienta si mai prompta pentru ca ventileaza aerul cald. Zona acoperita poate fi mai mare din acest motiv.

  Cum functioneaza pompele submersibile si cum trebuie intretinute?
  0 Cum functioneaza pompele submersibile si cum trebuie intretinute?

  Pompele submersibile si rolul acestora.

  Spre deosebire de hidrofoare, pompele submersibile functioneaza in apa, deoarece aceasta are si rolul de a raci motorul. Pompele submersibile functioneaza datorita unui motor inchis etans care pompeaza apa la suprafata chiar si de la adancimi mari.

  Scule si unelte ce nu ar trebui sa iti lipseasca
  0 Scule si unelte ce nu ar trebui sa iti lipseasca

  Din nevoia de a interveni rapid cand se defecteaza ceva acasa, chiar daca nu esti profesionist, unele scule si unelte sunt binevenite si preferabil sa existe in trusa oricarui gospodar. Chiar si cand abilitatile se rezuma la insurabari sau la cateva cuie batute cu ciocanul, unele scule si unelte sunt necesare.

  Care este diferența dintre o pompă submersibilă și un hidrofor?
  1 Care este diferența dintre o pompă submersibilă și un hidrofor?

  Cu toții știm că hidrofoarele au rolul de a alimenta o locuință cu apă potabilă, astfel încât, acestea pot fi folosite inclusiv în apartamente atunci când presiunea apei de la chiuvetă este prea mică. De asemenea, hidrofoarele au câteva avantaje care nu trebuie neglijate, astfel încât, pe lângă faptul că sunt destul de silențioase, eficiente și economice, acesta au capacitatea de a alimenta o întreagă casă cu apă, fiind în același timp extrem de rezistente la coroziune.

  Ce sunt și cum funcționează pompele submersibile?
  0 Ce sunt și cum funcționează pompele submersibile?

  Pompele submersibile reprezintă alegeri ideale, care te ajută atât în propria casă, cât și în sectorul agricol, industrial sau comercial și chiar și pentru extragerea apei de sub pământ din pânza freatică. De asemenea, pompele submersibile pot fi folosite în diferite activități, cum ar fi: irigațiile, pentru drenaj, pentru a pompa apa reziduală, dar și pentru alimentarea locuințelor cu apă. 

  Cum alegi un hidrofor bun?
  0 Cum alegi un hidrofor bun?

  Atunci când te hotărăști să-ți construiești sau să-ți amenajezi o casă, iei în considerare mai multe aspecte, dar și mai multe variante, pentru a nu da greș. Cu siguranță că mai întâi de toate, va trebui să faci un plan împreună cu arhitectul tău pentru a amenaja cu bun gust fiecare încăpere, de la dormitor, living, bucătărie, puncte de acces și până la baie pentru ca totul să arate foarte bine. Cauți locuri liniștite, cu aer curat și peisaje frumoase? Ei bine, atunci, va trebui să te gândești și la modalitatea în care vei amenaja și vei utila casa pentru a avea parte de cel mai ridicat confort.