Close
(0) produse
Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.
Toate Categoriile
  Filters
  Preferinte
  Cauta
  RSS

  Blog

  Amenajarea gradinii primavara - ce accesorii sunt necesare
  0 Amenajarea gradinii primavara - ce accesorii sunt necesare

  Pentru cei care stau la curte si detin un spatiu verde, gradina oricat de mica ar fi are nevoie de amenajare. Dupa ce sunt indepartate si bucatile de gheata si ultimele urme de iarna, incepe aventura. Pentru ca nicio lucrare nu poate fi inceputa fara unelte de calitate, poate ar fi bine sa aruncati un ochi peste ofertele noastre.

  Orice gradinar, chiar daca este amator, are nevoie de accesorii si unelte pentru gradina: foarfeci, lopata, fierastru, sapa si grebla, eventual si o roaba, la care se ...

  Principalele scule si unelte de care ai nevoie pentru a-ti deschide un service auto
  0 Principalele scule si unelte de care ai nevoie pentru a-ti deschide un service auto

  Dorinta ta de a-ti deschide un business in domeniul intretinerii si repariilor de masini este suficienta pentru inceput. Abia dupa ce ai ales si pregatit locatia service-ului auto incepe adevarata provocare. Ca orice antreprenor la inceput de drum vei incepe timid, iar asta inseamna ca ai nevoie si de o mana de ajutor pentru ca afacerea ta sa creasca considerabil, intr-un timp foarte scurt.

  Astazi vor vorbi despre principalele scule si unelte de care ai nevoie pentru inceput in service-ul tau a...

  Informații utile despre cele mai uzuale scule electrice
  1 Informații utile despre cele mai uzuale scule electrice

  Fie că vrem, fie că nu, nu puține sunt momentele în care suntem nevoiți să folosim diverse scule electrice. Fie că trebuie să înșurubăm un șurub sau să reparăm o balama, aceste echipamente electrice fac sarcinile noastre mai ușoare, mai ales atunci când sunt ergonomice și practic de utilizat.
  În cele ce umează îți voi prezența câteva dintre sculele eletrice uzuale regăsite la TopStrong (la ce deservesc și modul în care trebuie utilizate). Astfel, vom începe cu:


  - Ciocanul rotopercutor


  Cunosc...

  Sistemul hidrofor cu pompă submersibilă potrivit pentru spațiul tău
  0 Sistemul hidrofor cu pompă submersibilă potrivit pentru spațiul tău

  Montarea unui sistem hidrofor cu pompă submersibilă este motivată de mai multe aspecte, care întăresc ideea de a bifa o astfel de opțiune vizavi de alimentarea cu apa. În primul rând avantajele financiare înclină spre o astfel de alegere, dat fiind că în cazul pompei submersibile nu mai e cazul de construirea căminului, așa cum se întâmplă în cazul hidroforului. În principiu pentru orice put cu o adâncime de peste 8 metri e necesar să folosești pompă submersibila.
  Pentru a evită situațiile în c...

  Cum functionează pompele submersibile și cum trebuie intreținute?
  0 Cum functionează pompele submersibile și cum trebuie intreținute?

  Când ne referim la zone în care o rețea centralizată de apa potabilă nu este construită, automat este nevoie de un dispozitiv de extragere a apei din cea mai apropiată sursă. Spre deosebire de hidrofor, o pompă submersibila se utilizează pentru a extrage apa de la adâncimi mari. O pompă submersibila are mai multe aplicații practice și datorită puterii de extragere se pot utiliza atât pentru uzul casnic, cât și pentru cel industrial.
  În catalogul magazinului nostru TopStrong se regăsesc o variet...

  TopStrong, furnizorul soluțiilor pentru echipamente profesionale pentru casa sau ateliere
  0 TopStrong, furnizorul soluțiilor pentru echipamente profesionale pentru casa sau ateliere

  În funcție de sezon și nu numai, există necesități de întreținere a spațiilor sau de dotare cu echipamente care să ofere confort utilizatorului. TopStrong și-a asumat misiunea de a oferi soluții complete, variate de produse și echipamente profesionale. Acestea pot deservi în gospodării sau ateliere, pentru pasionați sau pricepuți.
  TopStrong.ro deține un stoc generos de scule electrice, unelte, produse pentru grădinărit și nu numai. Produse de uz casnic sau cele pentru hobby, echipamente pentru ...

  Care sunt criteriile de alegere a unui hidrofor?
  0 Care sunt criteriile de alegere a unui hidrofor?

  În zonele unde nu există o rețea de țevi pentru apă, în special în unele localități rurale este absolut necesară achiziția unui hidrofor. Pentru ca alegerea să fie cea corectă este ideal să fie prezentate componentele esențiale din care este compus acest dispozitiv.

  Un prim punct de plecare este alegerea unui magazin specializat pe această nișă. TopStrong este un reper pentru publicul larg. Recomandările se concentrează asupra stocului variat de modele de hidrofoare ce acoperă cerințe variate. ...

  Cum încălzești eficient spațiile medii și mari? TopStrong are soluția pentru tine!
  0 Cum încălzești eficient spațiile medii și mari? TopStrong are soluția pentru tine!

  Sistemele de încălzire sunt pe zi ce trece din ce în ce mai variate, iar pentru propriul confort mereu o să ne dorim doar ce e mai bun. Este simplu să încălzești o locuința, mai ales când ai la îndemână atât de multe alternative, însă ce faci atunci când trebuie să încălzești un spațiu de dimensiuni medii sau mari? La cine apelezi să te ajute?
  Am o recomandare pentru tine și anume TopStrong. Echipă ți-a pregătit deja, în cadrul site-ului, o gamă vastă de aeroterme industriale – tot ceea ce ai n...

  TopStrong dispune de stoc generos cu produse pentru ateliere, service-uri și nu numai
  0 TopStrong dispune de stoc generos cu produse pentru ateliere, service-uri și nu numai

  Stoc-uri generoase cu produse pentru ateliere,service-uri și nu numai

  TopStrong deține sute de produse utile în domenii diverse. Se adresează așadar atât business-urilor, cât și intereselor personale, oferind produse de calitate ce pot îmbunătăți experiențele utilizatorului. Una dintre cele mai generoase categorii de produse este cea a sculelor, uneltelor auto, destinate a fi folosite în service-uri, ateliere, spălătorii sau vulcanizări. Așadar, TopStrong devine sursa potrivită pentru achiziți...

  3 Scule de baza pe care trebuie să le ai mereu in casă
  0 3 Scule de baza pe care trebuie să le ai mereu in casă

  Scule de baza

  Se întâmplă de multe ori ca anumite piese de mobilier din casa ta să se strice. În cazul lor, cele mai frecvente probleme apar la uși – fie nu se mai închid perfect, fie li s-a slăbit șurubul – și chiar la roțile pieselor de mobilier. În cazul în care ele dispun de astfel de metode de mobilitate – șuburul lor se slăbește, iar dacă nu iei măsuri imediate s-ar putea să se desprindă cu totul.
  În cazul în care te confrunți cu astfel de probleme, minore aș putea spune, nu ai neapărată ...