Close
(0) produse
Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.
Toate Categoriile
  Filters
  Preferinte
  Cauta

  Termeni returnare produs

  Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta de urgenta nr. 34 din 2014 privind dreptul de retragere, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14

  Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurile livrarii si a costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Rambursarea cotravalorii comenzii efectuate se va face doar pe baza de transfer bancar, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare (voucher), in conditiile date mai jos:

  Costul returnarii produsului este suportat de catre cumparator.

  Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipularile acestora, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Astfel, daca produsele returnate prezinta semne de uzura, valoarea returului va fi diminuata. Daca intervine diminuarea valorii produselor, se poate percepe o taxa de maximum 20% din valoarea totala a produsului, daca acesta functioneaza corespunzator, iar diminuarea a survenit din utilizarea fara grija sau atentie a cumparatorului (contact cu alte obiecte din care rezulta zgarieturi, indoiri, topire, murdarie; urme de praf, pamant, apa sau a altor materii in interiorul produselor).

  In cazul in care costurile care acopera diminuarea valorii produselor depasesc 20% din valoarea totala a produsului, produsul este incomplet sau lipsesc accesorii, cererea de retur va fi refuzata.

  Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea. Este de preferat ca produsul sa fie insotit de ambalajul original.

  Sunt exceptate de la dreptul de retrageredupa desigilare, conform articolului 16, pct. e, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, produsele de igiena si ingrijire personala (aspiratoare nazale, umidificatoare, sterilizatoare, pompe de san, termometre, suzete, cosmetice etc.) si electrocasnicele mici (miniblendere, fierbatoare, roboti de bucatarie, incalzitoare biberoane etc.). Acesta nu pot fi returnate dupa desigilare sau utilizare.

  Produsele achizitionate trebuie returnate la adresa: strada Strandului, nr. 50, Suceava, Suceava, Romania, fara intarzieri nejustificate in maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.

  Daca ati primit alt produs decat cel comandat, acesta va fi inlocuit cu produsul din comanda fara perceperea vreunei taxe de transport. De asemenea, daca produsul primit este defect, cu urme de loviri sau daune survenite in urma transportului, va rugam sa ne informati pentru a demara procedura de preluare si verificarea acestuia in service. In functie de situatie, produsul va fi reparat sau schimbat si retrimis cat mai repede la adresa indicata.

  După ce returul ajunge la noi, se anunță dorința rambursării contravalorii comenzii prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere), până pe data de 15, respectiv 31 a lunii, după caz. Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnat. În cazul în care dorești restituirea sumei de bani, este necesar să ne contactezi telefonic, pentru a ne comunica acest lucru!

  Atenție: Restituirile de bani se fac doar în data de 1, respectiv 16 a lunii, după caz, dar fara a trece mai mult de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retur și primirea produsului.

  Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnaresi va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

  Va stam la dispozitie pentru informatii referitoare la returnarea produselorla nr. tel. 0758.240.820 sau pe e-mail: solutionare.topstrong@gmail.com