Close
(0) items
Sie haben keine Artikel im Warenkorb.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Suchen

  Termeni si conditii

  Acest site este deţinut de S.C. TOP STRONG S.R.L., societate comercială de naţionalitate romana, înregistrată cu nr. J33/194/2011, având cod fiscal 28088917 cu sediul în Suceava, Calea Unirii nr 37, cod 720209, jud. Suceava şi funcţionează conform legislaţiei române în domeniul său de activitate.

  S.C. TOP STRONG S.R.L. vă oferă accesul la site-ul şi utilizarea site-ului www.topstrong.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni şi condiţii (“Termenii şi condiţii”). Prin accesarea, utilizarea, obţinerea sau achiziţionarea oricărui produs, conţinut, date, materiale, informaţii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastră sunteţi de acord să respectaţi aceşti Termeni şi Condiţii.

  Vanzator – S.C. TOP STRONG S.R.L., J33/194/2011, cod fiscal 28088917, sediul social în Suceava, Calea Unirii nr 37, cod 720209, jud. Suceava.

  Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

  Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Topstrong.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Topstrong.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

  Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

  Bunuri – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului.

  Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să facă plată acestora.

  Site – magazinul online gazduit la adresa web topstrong.ro si subdomeniile acestuia.

  “PRP” - este un pret recomandat de revanzare al Bunului transmis direct de catre producator, cat si, dupa caz, prin intermediul distribuitorului, furnizorului, Vanzatorului, Pretul de Vanzare fiind stabilit in mod independent de catre Vanzator, in functie de propria sa politica comerciala.

  Informații privitoare la livrare

  Pe teritoriul României

  Pe teritoriul României, termenul de livrare este de circa 2 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa noastră. În orice condiţii, inclusiv în situaţie de forţă majoră şi sub sancţiunea de a vă returna sumele plătite, termenul de livrare nu va depăşi 30 de zile, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră.

  Preţurile afişate cât şi cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

  Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul României este:

  - gratuită pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200 lei;
  - 15 lei Urgent Cargus pentru comenzi cu valoarea până la 200 lei.
  - 20 lei Atlassib pentru comenzi cu valoarea până la 200 lei.
  Livrarea se face de către Curier, la Domiciliul Clientului, de regulă în 24 de ore de la expedierea Comenzii, şi poate ajunge la destinaţie după maximum 48 de ore, pentru livrarea în zona rurală.

  În cazul în care doriţi să specificaţi anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceţi în căsuţa de Observaţii aceste lucruri, înainte de depunerea comenzii.

  În ziua în care coletul cu Comanda Dumneavoastră va fi expediat, veţi fi înştiinţat prin email. Acesta va fi trimis de către firmă TOP STRONG şi va conţine numărul de AWB al coletului.

  Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, în timpul transportului revine societăţii de curierat sau transportatorului conform legislaţiei locale în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei noastre şi vom fi înştiinţaţi în timp de maxim 48h de la data primiri coletului.

  Modalităţi de plată

  Prin ramburs (doar pe teritoriul României):

  Plata se face direct către agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

  Prin plata online (pentru toate țările UE):

  1.Cum cumpăr produse de pe site-ul www.topstrong.ro?

  S.C. TOP STRONG S.R.L. vinde online produse prin intermediul serviciilor de plată online ale www.euplatesc.ro. În acest fel, putem asigura clienţilor noştri un serviciu sigur şi eficient de comandă şi plata online.

  2.Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

  Dacă aţi ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizata a procesatorului de plăţi.

  - Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro)

  se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizaţiile care asigura tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

  - "3-D Secure" asigura în primul rând ca nici o informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată,

  la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.

  Important de ştiut! - Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  Politica de securitate

  Cât de sigur este pentru mine să plătesc online?

  Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plăţi online oferite de EUPLATESC.ro. Riscurile asociate unei plăţi online sunt:

  Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. S.C.TOP STRONG S.R.L. și ING garantează securitatea sistemelor sale informatice.

  Dacă aţi ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizata a procesatorului de plăţi.

  - Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro)

  se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizaţiile care asigura tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

  - "3-D Secure" asigura în primul rând ca nici o informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată,

  la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.


  Metode de plată

  Puteți alege dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plată sau PayPal. Dacă ați selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi, de asemenea, prin email.

  Acceptăm următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electronic, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesată imediat. Pentru comenzi pentru care ați selectat metoda de plată prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar după confirmarea creditării contului PayU cu suma transferată, introducându-se, astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

  Obligațiile dumneavoastră de înregistrare

  Pentru a putea cumpăra de pe www.topstrong.ro, trebuie să aveți un cont pe website-ul nostru.

  În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate în documente, și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect şi complet.

  În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

  Înregistrarea ca membru, parola și comportamentul ca membru:

  Prin înregistrarea ca membru, veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de email) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

  Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

  Puteți să utilizați site-ul nostru doar dacă sunteți de acord cu acești “Termeni și condiții”. Dumneavoastră sunteți responsabil pentru menținerea caracterului secret al parolelor dumneavoastră, informațiilor privind autentificarea și contul. Veți fi tras la răspundere financiar pentru toate utilizările site-ului nostru de oricine care utilizează parola dumneavoastră și informațiile dumneavoastră de autentificare. Sunteți de acord să fiți pe deplin responsabili pentru orice comenzi și plăți făcute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. Topstrong poate folosi în scopuri publicitare și nu doar orice comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

  De asemenea, declarați și garantați că toate informațiile furnizate de dumneavoastră sunt adevărate și exacte.

  Puteți utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre. Nu puteți utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comandă sau plată ilegală, frauduloasă sau speculativă; pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenințător, calomniator, defăimător, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea da naștere la o răspundere civilă, sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni.

  Noi putem, în orice moment și fără preaviz sau răspundere, înceta sau restricționa accesul dumneavoastră la toate componentele sau oricare componentă a site-ului nostru. Accesul dumneavoastră la site-ul nostru s-ar putea să nu fie neîntrerupt sau disponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorilor apărute, sau lipsa virușilor ori a altor comportamente dăunătoare pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil. Nu aveți dreptul să utilizați niciun dispozitiv, software sau rutina, care intervine sau încearcă să intervină în operarea normală a site-ului nostru și nici să luaţi vreo măsură care impune o încărcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic.

  Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului www.topstrong.ro, afectarea performanțelor lui se consideră tentativă de fraudare.

  Limitarea răspunderii

  Noi nu vom fi, și colaboratorii noștri nu vor fi responsabili sau răspunzători pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul său alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, (ÎI) orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată), sau (III) executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părti sau oricărei alte părți.

  Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

  Protecția datelor personale

  Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către S.C. TOP STRONG S.R.L..

  S.C. TOP STRONG S.R.L. garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise și semnate ce va fi trimisă prin poștă la adresa: S.C. TOP STRONG S.R.L., Calea Unirii nr 37, cod 720209, jud. Suceava.

  Informații privitoare la returnarea produselor

  Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta de urgenta nr. 34 din 2014 privind dreptul de retragere, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14

  Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurile livrarii si a costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Rambursarea cotravalorii comenzii efectuate se va face doar pe baza de transfer bancar, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare (voucher), in conditiile date mai jos:

  Costul returnarii produsului este suportat de catre cumparator.

  Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipularile acestora, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Astfel, daca produsele returnate prezinta semne de uzura, valoarea returului va fi diminuata. Daca intervine diminuarea valorii produselor, se poate percepe o taxa de maximum 20% din valoarea totala a produsului, daca acesta functioneaza corespunzator, iar diminuarea a survenit din utilizarea fara grija sau atentie a cumparatorului (contact cu alte obiecte din care rezulta zgarieturi, indoiri, topire, murdarie; urme de praf, pamant, apa sau a altor materii in interiorul produselor).

  In cazul in care costurile care acopera diminuarea valorii produselor depasesc 20% din valoarea totala a produsului, produsul este incomplet sau lipsesc accesorii, cererea de retur va fi refuzata.

  Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea. Este de preferat ca produsul sa fie insotit de ambalajul original.

  Sunt exceptate de la dreptul de retragere dupa desigilare, conform articolului 16, pct. e, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, produsele de igiena si ingrijire personala (aspiratoare nazale, umidificatoare, sterilizatoare, pompe de san, termometre, suzete, cosmetice etc.) si electrocasnicele mici (miniblendere, fierbatoare, roboti de bucatarie, incalzitoare biberoane etc.). Acesta nu pot fi returnate dupa desigilare sau utilizare.

  Produsele achizitionate trebuie returnate la adresa: strada Strandului, nr. 50, Suceava, Suceava, Romania, fara intarzieri nejustificate in maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.

  Daca ati primit alt produs decat cel comandat, acesta va fi inlocuit cu produsul din comanda fara perceperea vreunei taxe de transport. De asemenea, daca produsul primit este defect, cu urme de loviri sau daune survenite in urma transportului, va rugam sa ne informati pentru a demara procedura de preluare si verificarea acestuia in service. In functie de situatie, produsul va fi reparat sau schimbat si retrimis cat mai repede la adresa indicata.

  Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

  Va stam la dispozitie pentru informatii referitoare la returnarea produselor la nr. tel. 0758.240.820 sau pe e-mail: solutionare.topstrong@gmail.com

  Garanția produselor

  Garanția produselor noastre diferă de la produs la produs şi este în conformitate cu garanţia emisă de către producătorul produselor. Garanţia produselor electronice este emisă de către producător şi se găseşte în cutia produsul în momentul primiri acestuia. Garanţia produselor din celelalte categorii este înscrisă pe ambalaj sau se specifică pe pagina produsului.

  Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003.

  Pentru sugestii și reclamații, vă rugăm să ne scrieți pe adresa office.ship@gmail.com, persoana de contact Adrian Gafita.

  Drepturi de autor:

  Noi, împreună cu furnizorii noștri de servicii şi produse (“Furnizorii”), deținem și avem drepturile de autor asupra site-ului nostru și tuturor conținuturilor acestuia. Nu veți copia, reproduce, republică, transfera date (upload), afișa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din conținutul, datele, informațiile sau materialele găsite pe site-ul nostru decât în urma obținerii acordului scris al reprezentantului societății noastre sau doar în scop necomercial.

  Denumirile produselor, Imaginile, Modalitatea de prezentare, Mărcile comerciale, Logo-urile și Mărcile de serviciu afișate pe site-ul nostru (“Mărcile”) sunt proprietate intelectuală ale S.C. TOP STRONG S.R.L. și înregistrate ca fiind ale noastre și ale Furnizorilor noștri.

  Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și accesul pe site-ul nostru nu va acorda nicio licență sau drept de a utiliza oricare din Denumiri, Imagini, Mărci. Nu veți utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, său proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Întregul software, aplicațiile, și modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastră sau a partenerilor noștri, de la care am obținut licențe. Nu puteți reproduce, reconstrui (reverse engineering), crea lucrări derivate, dezasambla sau decompila, vinde, închiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

  Pentru raportarea încălcării drepturilor, de autor vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail: office.topstrong@gmail.com.

   

  Prevederi tranzitorii și finale

  Nu puteți cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligațiile dumneavoastră din acești Termeni și Condiții. Noi putem modifica acești Termeni în orice moment. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusă Termenilor în vigoare la momentul utilizării de către dumneavoastră. Va trebui să revedeți aceşti Termeni periodic. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare, va însemna acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor modificați. Cu excepția celor descrise în propozițiile precedente, dumneavoastră și noi putem să modificăm acești Termeni numai într-un document scris semnat sau acceptat în alt mod de dumneavoastră și de noi. Dacă noi nu acționăm în legătură cu încălcarea de către dumneavoastră sau de către altcineva cu orice ocazie, nu înseamnă că renunțăm la dreptul nostru de a acționa în legătură cu încălcări viitoare sau similare. Dacă o instanță constată că vreo prevedere din acești Termeni este neexecutabilă sau invalidă, acea prevedere va fi aplicată în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar ceilalți Termeni vor rămâne în vigoare și executabili.

  Acești Termeni, împreună cu acele articole care au devenit parte din acești Termeni prin referire, alcătuiesc întreaga înțelegere dintre noi și dumneavoastră în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, și înlocuiește orice înțelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru.

  Aceşti termeni și condiții, precum și respectarea de către dumneavoastră și de către noi a acestora sunt guvernate de legislația românească. Dacă înaintați vreo acțiune în instanță legată de utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, a produselor și serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteți de acord să înaintați această acțiune numai în instanțele judecătorești de pe teritoriul României și numai după notificarea, în scris, a S.C. TOP STRONG S.R.L.. În oricare astfel de acțiune sau orice acțiune pe care noi o putem iniția, partea care are câștig de cauză va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecată suportate în legătură cu acțiunea, inclusiv dar fără a se limita la costuri, atât impozabile cât și neimpozabile. O versiune tipărită a acestui acord și a oricărei notificări date în forma electronică va fi admisibilă în procedura judiciară pe baza acestor Termeni sau legată de acești Termeni în aceeași măsură și supusă acelorași condiții ca alte documente comerciale și consemnări generate inițial și păstrate în forma tipărită.

  Dacă dețineți un cont pe www.topstrong.ro, înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus, așadar, vă asumați răspunderea pentru orice nerespectare a acestora.