Close
(0) items
Sie haben keine Artikel im Warenkorb.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Suchen

  Sistemul hidrofor cu pompă submersibilă potrivit pentru spațiul tău

  Montarea unui sistem hidrofor cu pompă submersibilă este motivată de mai multe aspecte, care întăresc ideea de a bifa o astfel de opțiune vizavi de alimentarea cu apa. În primul rând avantajele financiare înclină spre o astfel de alegere, dat fiind că în cazul pompei submersibile nu mai e cazul de construirea căminului, așa cum se întâmplă în cazul hidroforului. În principiu pentru orice put cu o adâncime de peste 8 metri e necesar să folosești pompă submersibila.
  Pentru a evită situațiile în care vasul de expansiune este supus înghețului sau probleme de genul inundațiilor în căminul hidroforului, alterantiva pe care ți-o propune Top Strong-magazin online specializat în sisteme de irigații și alte soluții pentru casă și grădină, se referă la sistemul hidrofor cu pompă submersibila. Găsești pe site-ul topstrong.ro kituri de acest tip, cu puteri cuprinse între 370 W și până la 1500 W, cu putere nominală de 750W, tensiune de alimentare de 220 V, nivel de zgomot variabil (70, 75 sau 80 db).
  În componența unui sistem hidrofor cu pompă submersibila intră pompă submersibila, rezervorul (cu manometru), manometrul care îți indică presiunea, presostatul pentru pompă și racordul antivibrant. Pompă va fi montată în put, și o vei conecta la casă cu ajutorul conductei de apa, respectiv prin cablul electric. Pune pun început exploatării sistemului și montează și o protecție la lipsă de apa, senzori sau un plutitor.


  Opțiunile tale privind sistemul hidrofor cu pompă submersibila de pe topstrong.ro


  Pentru a avea siguranță că sistemul ales corespunde cu nevoile personale, trebuie să te raportezi la o serie de caracteristici precum:

  Capacitatea vasului de expansiune-apa crește în volum, prin dilatare, în momentul în care se încălzește. Expansiunea ei va pune o presiune uriașa pe țevi, respectiv pe componentele din instalație. Recipientul în volumul potrivit te va asigură că absoarbe apa în volum crescut atunci când urcă temperaturile. În magazinul Top Strong găsești vase de expansiune cu capacități de 24 l, 50 l, 80 l, respectiv 100 l.

  Înălțimea de refulare-ai în vedere ce menționează fișa tehnică a pompei despre înălțimea de refulare pentru a te asigură că alegi sistemul care corespunde cu necesarul tău. Consulta lista de modele propuse de TopStrong și alege ceea ce se pliază cel mai bine pe nevoile tale.

  Debitul maxim înregistrat-dimensionează pompă potrivită și în funcție de această caracteristică, alegând variantă ce corespunde cu nevoile tale: 30 l/min, 40 l/min, 45 l/m, 50 l/min, 55 l/min, 60 l/min, respectiv 65 l/min.

  Clasă de izolație, cea de protecție, greutatea, diametrul racordului de aspirație, adâncimea de absorbție, presiunea maximă, numărul maxim de rotații, temperatură și viteză maximă sunt de asemenea parametri la care va trebui să te raportezi. Accesează site-ul topstrong.ro, analizează opțiunile, alege producătorul care îți inspiră încredere și comandă sistemul hidrofor cu pompă submersibila care se aliniază cel mai bine nevoilor tale.

  Einen Kommentar hinterlassen