Close
(0) items
Sie haben keine Artikel im Warenkorb.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Suchen

  Cum functionează pompele submersibile și cum trebuie intreținute?

  Când ne referim la zone în care o rețea centralizată de apa potabilă nu este construită, automat este nevoie de un dispozitiv de extragere a apei din cea mai apropiată sursă. Spre deosebire de hidrofor, o pompă submersibila se utilizează pentru a extrage apa de la adâncimi mari. O pompă submersibila are mai multe aplicații practice și datorită puterii de extragere se pot utiliza atât pentru uzul casnic, cât și pentru cel industrial.
  În catalogul magazinului nostru TopStrong se regăsesc o varietate de modele de pompe submersibile ce acoperă o arie vastă de necesități. Totuși, înainte de a achiziționa un astfel de dispozitiv este esențial de înțeles cum funcționează acestea.

  Cum funcționează pompele submersibile?

  Spre deosebire de hidrofoare, pompele submersibile funcționează , deoarece are rolul de motorul. Pompele submersibile funcționează datorită unui motor închis etanș care pompează la chiar de la adâncimi .

  locuiți la trebuie direct din pământ, iar stratele acvifere se regăsesc la adâncimi , atunci recomandăm pompele submersibile. Acestea mult decât îndeplinesc cu succes cerințele de irigare grădinii, acolo unde este cazul.

  Din ce este alcatuită o pompă submersibilă?

  Principiul de funcționare este unul simplu, prin urmare nu sunt necesare foarte multe componente. Așadar, o pompă submersibila este alcătuită din carcasă, elemente de etanșare, valve și supape pentru reglarea presiunii și motorul. La toate acestea se adaugă și duzele ce permit conectarea la țevile care fac legătură cu întreagă instalație sanitară a locuinței.
  În funcție de model, pompele submersibile diferă, ținând cont de materialul din care sunt confecționate componentele. În catalogul magazinului nostru veți regăsi o multitudine de opțiuni menite să se plieze pe diferite bugete și necesități.

  Cum intretineți o pompa submersibilă?

  Pentru o rezistentă îndelungată, pe lângă specificațiile pompelor submersibile este necesar să vizați și lucrările de mentenanța. Pentru început este absolut necesar că aceste dispozitive să fie montate și utilizate corect, conform cerințelor impuse de fiecare model. De asemenea, va recomandăm să efectuați verificări frecvențe pentru că echipamentul să fie eficient și să fie menținut un randament echilibrat.
  O etapă importantă în ceea ce privește îngrijirea pompelor submersibile este reprezentată de verificarea imersiei în lichid. Trebuie urmărită mai exact etanseizarea, deoarece orice picătură de apa va provocă un scurtcircuit al motorului. De asemenea, această trebuie să fie pornită atunci când este în apa.
  Verificările trebuie efectuate după o anumită perioadă de utilizare specificată în fișa tehnică a produsului. Pompă submersibila se deconectează de la sursă de curent, după care se verifică principalele componente și se înlocuiesc cele uzate cu altele noi.
  O altă problemă frecvență a pompelor submersibile constă în înghețarea apei iarnă. Prin urmare, trebuie luate măsuri de siguranță specifice și recomandate de specialiști.
  Va invităm să vizualizați produsele noastre TopStrong și să alegeți modelul potrivit. Alături de fiecare articol veți regăsi o serie de specificații tehnice, iar pentru mai multe detalii și recomandări va stăm la dispoziție.


  Einen Kommentar hinterlassen