Close
(0) produse
Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.
Toate Categoriile
  Filters
  Preferinte
  Cauta

  Informații utile despre cele mai uzuale scule electrice

  Informații utile despre cele mai uzuale scule electrice

  Fie că vrem, fie că nu, nu puține sunt momentele în care suntem nevoiți să folosim diverse scule electrice. Fie că trebuie să înșurubăm un șurub sau să reparăm o balama, aceste echipamente electrice fac sarcinile noastre mai ușoare, mai ales atunci când sunt ergonomice și practic de utilizat.
  În cele ce umează îți voi prezența câteva dintre sculele eletrice uzuale regăsite la TopStrong (la ce deservesc și modul în care trebuie utilizate). Astfel, vom începe cu:


  - Ciocanul rotopercutor


  Cunoscut și sub denumirea simplă de rotopercutor, acesta este o unealtă de lucru cu burgiu care acționează printr-o succesiune de lovituri. El poate fi utilizat în 3 moduri: ciocan perforator, ciocan pentru găurire, prin sfredelire și în combinația celor două: perforare și sfredelire în același timp.
  De exemplu, cel de pe topstrong.ro are carcasă angrenajului fabricată dintr-un aluminiu rezistent, care reduce din greutatea dispozitivului și crește durată de viață a acestuia. El îți permite să efectuezi atât lucrări de construcție, profesioniste, cât și reparații minore la domiciliu. Totodată, dispune de sistem anti-vibrații AVH care reduce transmisia vibrațiilor în mâinile tale. Aruncă o privire pe site pentru mai multe detalii.


  - Mașină de sudare


  În cadrul acestui punct ne vom îndreptă atenția asupra mașinii de sudare semi-automate, modelul powermat PM-IMGS-230L SYNERGY este cel disponibil în categoria de scule electrice de la TopStrong. Modelul poate suda fără probleme mai multe tipuri de grupuri de materiale fără să fie influențat de grosimea acestora.
  Totodată, dispune de o mulțime de funcții printre care și cea de sudare sinergica – funcția prin care se poate obține o sudura de calitate înaltă, în special din aluminiu și oțel inoxidabil. Cât despre curentul de sudare, se poate spune că este bine controlat, îți garantează că vei suda perfect orice fel de material sau materiale. Găsești și mai multe detalii de acest fel pe topstrong.ro.
  Categoria de scule electrice, unelte și echipamente este una vastă, nu se rezumă doar la cele două de mai sus. Găsești tot aici și accesorii pentru unelte, aparate de sudura de diferite puteri și cu funcții diverse, șlefuitoare telescopice și multe altele. Accesează topstrong.ro și vei află singur informații despre toate aceste scule, unelte și echipamente uzuale.

  Comentarii
  12.07.2022 16:39
  Hello, did you know that there are 241,120 internet directories in the world.

  These websites are what drive traffic to YOUR business.

  Want more traffic?  Want more Sales?  We can help - today.

  Your website topstrong.ro is listed in only 26 of these directories.

  Get more traffic for your Romania audience.

  Our automated system adds your website to all of the directories.

  You can find it here: getlisted.directory/topstrong.ro

  Act today, and we will expedite your listings and waive the processing charge!

  We have a special going on. Use "FRIENDS" on checkout for a 50% discount valid today.
  Sterge comentariul