Close
(0) produse
Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.
Toate Categoriile
    Filters
    Preferinte
    Cauta

    Aparat de sudura tip invertor, 355A, Red Technic RTSIT0003

    499,00 lei
    593,81 lei
    excluding shipping
    SKU: RTSIT0003
    Disponibilitate: În Stoc

    Ca urmare a cooperarii noastre cu fabrici moderne care investesc in noi forme de tehnologie, pentru viitoarele nevoi globale ale secolului XXI, a fost creat un nou brand, RED TECHNIC, nu numai cu design modern, ci si minimalist si calitativ in raport cu pretul. Pentru a indeplini multiple sarcini intr-un mod comod si simplu, va recomandam sa alegeti marcaRED TECHNIC.

    Date tehnice:

    • Metoda de sudare: TIG-LIFT / MMA / MMA-PULSE
    • Alimentare: 230V / 50Hz
    • Consum de energie:8,6 kVA [TIG]; 11,8 kVA [MMA]
    • Interval de curent de sudare pentru MMA:20 - 355 A
    • Interval de curent de sudare pentru TIG: 15 - 355 A
    • Curent de sudare, ciclu de lucru 100%: 255 A
    • Curent de sudare, ciclu de lucru 60%: 355 A
    • Ciclu de functionare nominal: 60%
    • Diametrul firului electrodului: 1,6 - 4 mm
    • Clasa de izolare: F
    • Grad de protectie: IP21S
    • Lungimea cablului de alimentare: 170 cm
    • Greutatea neta a dispozitivului: 4,1 kg

    Modelul RTSIT0003este un sudor cu invertor a carui constructie se bazeaza pe tranzistoare IGBT eficiente. Este echipat cu un afisaj LCD clar care arata curentul curent de sudare setat cu butoane.

    Sudorul este echipat cu un ventilator de racire pentru sistemele electronice si alte componente, precum si un senzor termic care protejeaza dispozitivul impotriva supraincalzirii.

    Echipament:

    • Sudor
    • Cablu de impamantare (207 cm)
    • Cablu de sudare (210 cm) / diametru fisa 13mm 35-50
    • Masca de sudura
    • Curea de suspensie
    • Ambalaj original
    • Manual de utilizare in poloneza, engleza si romana

    3 functii reglabile manual incorporate pentru a facilita lucrul:

    HOT START (0-10) cunoscut sub numele de pornire la cald va permite sa cresteti temporar curentul de sudare peste valoarea setata de sudor. HOT START functioneaza atunci cand arcul este lovit si este conceput pentru a preveni lipirea electrodului de material. Este de mare ajutor la aprinderea electrodului.

    ANTI STICKintrerupe/minimizeaza tensiunea si curentul de sudare in cazul unui scurtcircuit intre electrod si materialul sudat. ANTI STICK permite sudorului sa detaseze electrodul mai usor.

    ARC FORCE (0-10)stabilizeaza arcul indiferent de lungimea acestuia. Reducerea valorii functiei da un arc moale si o adancime mai mica de penetrare, in timp ce cresterea valorii functiei determina o penetrare mai adanca si posibilitatea de sudare cu un arc scurt. Cu cea mai mare valoare pentru functia ARC FORCE, este posibil sa „impingeti electrodul in bazinul de metal topit si sa ardeti prin material. Acest model are control automat ARC FORCE.

    VRD (ON/OFF) este un sistem de reducere a tensiunii a carui sarcina este de a opri alimentarea in cateva milisecunde dupa terminarea sudarii. Aceasta functie este, de asemenea, responsabila pentru reducerea tensiunii de pe electrodul acoperit la un nivel sigur. Functia VRD porneste si opreste puterea de sudare atunci cand rezistenta electrica dintre electrod si piesa de prelucrat, masurata in timpul functionarii, atinge nivelul corespunzator. Cand masina nu este in functiune, VRD reduce automat tensiunea circuitului secundar dintre varfurile de sudura de la 105 V la 14-24 V (acest lucru dureaza cateva milisecunde).

    DIAMETER - indicator al diametrului recomandat al electrodului la reglarea curentului de sudare.

    DESIGN COMPACT SI MINIMALIST

    Aparatul sudeaza cu un curent de la 20 la 355A, permite sudarea cu un electrod cu un diametru de 1,6 mm pana la 4 mm. Tranzistorul IGBT combina avantajele a doua tipuri de tranzistoare, controlul usor al tranzistorilor cu efect de camp si tensiunea mare de defalcare si viteza de comutare a tranzistoarelor bipolare. Sudarea cu un electrod de 1,6 mm este deja posibila cu o siguranta lenta de clasa C 16A. Functionarea la curentul maxim de 355A necesita protectie de cel putin 20A. Greutatea sudorului este de numai 4,1 kg , ceea ce il face foarte util si convenabil de transportat. Sudorul are conexiuni standard de sarma de sudura EURO din cupru . Datorita utilizarii standardului EURO, puteti selecta cu usurinta cabluri de sudura de schimb suplimentare. Multumita aplicatieiun ventilator mare intr-o carcasa mica de sudura, debitul de aer a fost crescut, ceea ce a scazut temperatura tranzistoarelor. Eficienta dispozitivului este de pana la 60%.

    DIVERSE METODE DE TRANSPORT

    Un maner din plastic solid permite miscarea simpla si foarte utila a sudorului datorita echilibrului bun al centrului de greutate. In plus, setul include o curea pentru agatarea dispozitivului, de exemplu pe umar, ceea ce imbunatateste semnificativ sudarea mobila, de exemplu la inaltime.

    OPERARE INTUITIVA SI EXTREM DE SIMPLA

    Masina de sudura este echipata cu un singur buton, care serveste si ca buton. Toti parametrii de pe afisaj sunt bine marcati. Selectarea functiilor se face prin apasari scurte, care sunt marcate precis cu sageti care evidentiaza reglarea unui parametru dat. Pe display apar si unitati de parametri precum curentul de sudare, procentul valorii sau frecventa pentru un control mai rapid si mai intuitiv al functiei de sudare. Pentru a schimba metoda de sudare, pur si simplu tineti apasat butonul de reglare timp de 10 secunde, apoi comutati metoda de sudare dorita cu butonul. Prin reglarea curentului de sudare, parametrul diametrului electrodului se ajusteaza automat, sugerand grosimea optima a electrodului pentru valoarea curentului de sudare.

    SUDARE MMA

    MMA (Sudura manuala cu arc) este cunoscuta si ca MMA (Sudura manuala cu arc) si este cea mai veche si universala metoda de sudare cu arc. Metoda MMA foloseste un electrod acoperit, care consta dintr-un miez metalic acoperit cu o manta presata. Se genereaza un arc electric intre capatul electrodului si materialul de sudat. Aprinderea arcului este de natura de contact prin atingerea capatului electrodului cu materialul sudat. Electrodul se topeste si picaturile de metal topit al electrodului sunt transferate prin arc in bazinul topit de metal sudat, formand o sudura dupa racire. Sudorul muta electrodul pe masura ce se topeste pe piesa de prelucrat, astfel incat sa mentina arcul de lungime constanta si, in acelasi timp, isi muta capatul de topire de-a lungul liniei de sudare. Invelisul de topire al electrodului emite gaze, care protejeaza metalul topit impotriva influentei atmosferei, iar apoi se solidifica si formeaza un bazin de zgura pe suprafata bazinului de sudura, care protejeaza metalul de sudura care se solidifica de influenta mediului. Dupa indepartarea electrodului de piesa de prelucrat, arcul electric se opreste si procesul de sudare este intrerupt. Dupa asezarea unei margele, zgura trebuie indepartata mecanic. Principala diferenta fata de alte metode de sudare este ca in metoda MMA electrodul este scurtat. In metoda TIG, lungimea electrodului ramane neschimbata in orice moment, iar distanta dintre suport si piesa de prelucrat este constanta in orice moment. In metoda MMA, pentru a mentine o distanta constanta intre electrod si bazinul de sudura, suportul electrodului trebuie deplasat in orice moment catre piesa de prelucrat, ceea ce face ca abilitatile sudorului sa joace un rol deosebit.

    SUDARE MMA PULSE

    Aceasta este o caracteristica moderna a sudoarelor cu invertor, care este proiectata suplimentar pentru a realiza o sudura de inalta calitate, in special atunci cand sudati otel inoxidabil. Datorita acestei metode, decolorarea este limitata si materialul nu se supraincalzi la locul de sudare.

    SUDARE TIG

    Sudarea TIG este o metoda care permite obtinerea de suduri de cea mai inalta calitate. Arcul de sudura straluceste intre un electrod de tungsten rezistent la caldura, neconsumabil si piesa de prelucrat. Gazul inert, de la care este numita metoda, creeaza o atmosfera fara oxigen si previne reactiile chimice ale bazinului de sudura topit. Acest lucru are ca rezultat imbinari netede, uniforme si fara pori. Metalul de adaos este furnizat manual sau din alimentatorul de sarma. Sudarea TIG este posibila pentru toate metalele sudabile. Cel mai mare domeniu de aplicare il reprezinta otelurile inoxidabile si metalele neferoase precum aluminiul, cuprul si alama. TIG este utilizat in primul rand pentru a efectua stratul de radacina al sudurii, deoarece sudurile sunt curate si fara pori si, astfel, rezista bine la sarcini dinamice.

    Scrie o recenzie
    • Doar persoanele înregistrate pot scrie un review
    *
    *
    • Rau
    • Excelent
    *
    *
    *

    Ca urmare a cooperarii noastre cu fabrici moderne care investesc in noi forme de tehnologie, pentru viitoarele nevoi globale ale secolului XXI, a fost creat un nou brand, RED TECHNIC, nu numai cu design modern, ci si minimalist si calitativ in raport cu pretul. Pentru a indeplini multiple sarcini intr-un mod comod si simplu, va recomandam sa alegeti marcaRED TECHNIC.

    Date tehnice:

    • Metoda de sudare: TIG-LIFT / MMA / MMA-PULSE
    • Alimentare: 230V / 50Hz
    • Consum de energie:8,6 kVA [TIG]; 11,8 kVA [MMA]
    • Interval de curent de sudare pentru MMA:20 - 355 A
    • Interval de curent de sudare pentru TIG: 15 - 355 A
    • Curent de sudare, ciclu de lucru 100%: 255 A
    • Curent de sudare, ciclu de lucru 60%: 355 A
    • Ciclu de functionare nominal: 60%
    • Diametrul firului electrodului: 1,6 - 4 mm
    • Clasa de izolare: F
    • Grad de protectie: IP21S
    • Lungimea cablului de alimentare: 170 cm
    • Greutatea neta a dispozitivului: 4,1 kg

    Modelul RTSIT0003este un sudor cu invertor a carui constructie se bazeaza pe tranzistoare IGBT eficiente. Este echipat cu un afisaj LCD clar care arata curentul curent de sudare setat cu butoane.

    Sudorul este echipat cu un ventilator de racire pentru sistemele electronice si alte componente, precum si un senzor termic care protejeaza dispozitivul impotriva supraincalzirii.

    Echipament:

    • Sudor
    • Cablu de impamantare (207 cm)
    • Cablu de sudare (210 cm) / diametru fisa 13mm 35-50
    • Masca de sudura
    • Curea de suspensie
    • Ambalaj original
    • Manual de utilizare in poloneza, engleza si romana

    3 functii reglabile manual incorporate pentru a facilita lucrul:

    HOT START (0-10) cunoscut sub numele de pornire la cald va permite sa cresteti temporar curentul de sudare peste valoarea setata de sudor. HOT START functioneaza atunci cand arcul este lovit si este conceput pentru a preveni lipirea electrodului de material. Este de mare ajutor la aprinderea electrodului.

    ANTI STICKintrerupe/minimizeaza tensiunea si curentul de sudare in cazul unui scurtcircuit intre electrod si materialul sudat. ANTI STICK permite sudorului sa detaseze electrodul mai usor.

    ARC FORCE (0-10)stabilizeaza arcul indiferent de lungimea acestuia. Reducerea valorii functiei da un arc moale si o adancime mai mica de penetrare, in timp ce cresterea valorii functiei determina o penetrare mai adanca si posibilitatea de sudare cu un arc scurt. Cu cea mai mare valoare pentru functia ARC FORCE, este posibil sa „impingeti electrodul in bazinul de metal topit si sa ardeti prin material. Acest model are control automat ARC FORCE.

    VRD (ON/OFF) este un sistem de reducere a tensiunii a carui sarcina este de a opri alimentarea in cateva milisecunde dupa terminarea sudarii. Aceasta functie este, de asemenea, responsabila pentru reducerea tensiunii de pe electrodul acoperit la un nivel sigur. Functia VRD porneste si opreste puterea de sudare atunci cand rezistenta electrica dintre electrod si piesa de prelucrat, masurata in timpul functionarii, atinge nivelul corespunzator. Cand masina nu este in functiune, VRD reduce automat tensiunea circuitului secundar dintre varfurile de sudura de la 105 V la 14-24 V (acest lucru dureaza cateva milisecunde).

    DIAMETER - indicator al diametrului recomandat al electrodului la reglarea curentului de sudare.

    DESIGN COMPACT SI MINIMALIST

    Aparatul sudeaza cu un curent de la 20 la 355A, permite sudarea cu un electrod cu un diametru de 1,6 mm pana la 4 mm. Tranzistorul IGBT combina avantajele a doua tipuri de tranzistoare, controlul usor al tranzistorilor cu efect de camp si tensiunea mare de defalcare si viteza de comutare a tranzistoarelor bipolare. Sudarea cu un electrod de 1,6 mm este deja posibila cu o siguranta lenta de clasa C 16A. Functionarea la curentul maxim de 355A necesita protectie de cel putin 20A. Greutatea sudorului este de numai 4,1 kg , ceea ce il face foarte util si convenabil de transportat. Sudorul are conexiuni standard de sarma de sudura EURO din cupru . Datorita utilizarii standardului EURO, puteti selecta cu usurinta cabluri de sudura de schimb suplimentare. Multumita aplicatieiun ventilator mare intr-o carcasa mica de sudura, debitul de aer a fost crescut, ceea ce a scazut temperatura tranzistoarelor. Eficienta dispozitivului este de pana la 60%.

    DIVERSE METODE DE TRANSPORT

    Un maner din plastic solid permite miscarea simpla si foarte utila a sudorului datorita echilibrului bun al centrului de greutate. In plus, setul include o curea pentru agatarea dispozitivului, de exemplu pe umar, ceea ce imbunatateste semnificativ sudarea mobila, de exemplu la inaltime.

    OPERARE INTUITIVA SI EXTREM DE SIMPLA

    Masina de sudura este echipata cu un singur buton, care serveste si ca buton. Toti parametrii de pe afisaj sunt bine marcati. Selectarea functiilor se face prin apasari scurte, care sunt marcate precis cu sageti care evidentiaza reglarea unui parametru dat. Pe display apar si unitati de parametri precum curentul de sudare, procentul valorii sau frecventa pentru un control mai rapid si mai intuitiv al functiei de sudare. Pentru a schimba metoda de sudare, pur si simplu tineti apasat butonul de reglare timp de 10 secunde, apoi comutati metoda de sudare dorita cu butonul. Prin reglarea curentului de sudare, parametrul diametrului electrodului se ajusteaza automat, sugerand grosimea optima a electrodului pentru valoarea curentului de sudare.

    SUDARE MMA

    MMA (Sudura manuala cu arc) este cunoscuta si ca MMA (Sudura manuala cu arc) si este cea mai veche si universala metoda de sudare cu arc. Metoda MMA foloseste un electrod acoperit, care consta dintr-un miez metalic acoperit cu o manta presata. Se genereaza un arc electric intre capatul electrodului si materialul de sudat. Aprinderea arcului este de natura de contact prin atingerea capatului electrodului cu materialul sudat. Electrodul se topeste si picaturile de metal topit al electrodului sunt transferate prin arc in bazinul topit de metal sudat, formand o sudura dupa racire. Sudorul muta electrodul pe masura ce se topeste pe piesa de prelucrat, astfel incat sa mentina arcul de lungime constanta si, in acelasi timp, isi muta capatul de topire de-a lungul liniei de sudare. Invelisul de topire al electrodului emite gaze, care protejeaza metalul topit impotriva influentei atmosferei, iar apoi se solidifica si formeaza un bazin de zgura pe suprafata bazinului de sudura, care protejeaza metalul de sudura care se solidifica de influenta mediului. Dupa indepartarea electrodului de piesa de prelucrat, arcul electric se opreste si procesul de sudare este intrerupt. Dupa asezarea unei margele, zgura trebuie indepartata mecanic. Principala diferenta fata de alte metode de sudare este ca in metoda MMA electrodul este scurtat. In metoda TIG, lungimea electrodului ramane neschimbata in orice moment, iar distanta dintre suport si piesa de prelucrat este constanta in orice moment. In metoda MMA, pentru a mentine o distanta constanta intre electrod si bazinul de sudura, suportul electrodului trebuie deplasat in orice moment catre piesa de prelucrat, ceea ce face ca abilitatile sudorului sa joace un rol deosebit.

    SUDARE MMA PULSE

    Aceasta este o caracteristica moderna a sudoarelor cu invertor, care este proiectata suplimentar pentru a realiza o sudura de inalta calitate, in special atunci cand sudati otel inoxidabil. Datorita acestei metode, decolorarea este limitata si materialul nu se supraincalzi la locul de sudare.

    SUDARE TIG

    Sudarea TIG este o metoda care permite obtinerea de suduri de cea mai inalta calitate. Arcul de sudura straluceste intre un electrod de tungsten rezistent la caldura, neconsumabil si piesa de prelucrat. Gazul inert, de la care este numita metoda, creeaza o atmosfera fara oxigen si previne reactiile chimice ale bazinului de sudura topit. Acest lucru are ca rezultat imbinari netede, uniforme si fara pori. Metalul de adaos este furnizat manual sau din alimentatorul de sarma. Sudarea TIG este posibila pentru toate metalele sudabile. Cel mai mare domeniu de aplicare il reprezinta otelurile inoxidabile si metalele neferoase precum aluminiul, cuprul si alama. TIG este utilizat in primul rand pentru a efectua stratul de radacina al sudurii, deoarece sudurile sunt curate si fara pori si, astfel, rezista bine la sarcini dinamice.