Close
(0) produse
Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.
Toate Categoriile
  Filters
  Preferinte
  Cauta

  Aeroterma, pentru o incalzire rapida si eficienta a incaperii

  Aeroterma, pentru o incalzire rapida si eficienta a incaperii

  Atunci cand scopul este de a asigura temperatura dorita intr-o anumita camera, cat mai repede si eficient, recomandarea noastra este aeroterma. Un astfel de produs electrocasnic functioneaza dupa un principiu simplu: infierbanta rezistenta electrica din dotare, iar ventilatia disperseaza caldura produsa de respectiva rezistenta.

  Spre deosebire de un radiator electric de exemplu, aeroterma va favoriza o incalzire mai eficienta si mai prompta pentru ca ventileaza aerul cald. Zona acoperita poate fi mai mare din acest motiv.

  Avantajele pe care le prezinta aerotermele le plaseaza in randul alegerilor realizate de cei care se orienteaza dupa o modalitate la indemana si simpla de incalzire a camerelor:

  •          Incalzirea camerei intr-un timp scurt
  •          Raspandirea rapida a caldurii in incapere
  •          Posibilitatea de a fi mutate dintr-un loc in altul fara efort
  •          Nu incarca spatiul din locuinta
  •          Consuma cantitati reduse de energie electrica
  •          Emana o cantitate mare de caldura

  Regasiti si in portofoliul nostru astfel de echipamente incalzire si climatizare, ce stau sub emblema unor branduri ca Raider, Maltec si GEKO. Sunt modele concepute special pentru a asigura o incalzire curata si sigura. In functie de suprafata de incalzit poate fi vorba despre aeroterme cu un nivel mai mare sau mediu de putere. Cu cat este mai mare, cu atat caldura generata va fi mai mare. Vin cu posibilitatea de a le regla pe trepte de caldura, in functie de necesitatea fiecarui spatiu.

  Luam ca exemplu si punct de discutie modelul Raider. O astfel de aeroterma electrica vine cu termostat incorporat si prezinta o eficienta crescuta privind incalzirea. Utilizarea sa nu prezinta dificultati, ci este chiar usor de intrebuintat. Este portabila, deci poate fi mutata dintr-o incapere in alta oricand. Unii mizeaza pe aeroterme ca solutie de incalzire ocazionala ori in regim de urgenta. Pe timp de vara poate fi folosit in scop contrar, de a raci incaperea deci ca ventilator. In acest sens e necesara setarea temperaturii la valoarea 0 si pornirea incalzitorului.

  Aeroterma dispune de o constructie puternica, deci care asigura durabilitatea aparatului. Este dotata cu motor cu intrerupator termic, termostat de supraincalzire, lamele ale ventilatorului din otel inoxidabil. Caldura este transferata cu succes datorita incalzitorului realizat dintr-un aliaj special – o combinatie de otel inoxidabil si cupru. Un astfel de aparat prezinta posibilitatea de a regla viteza ventilatorului.

  In functie de modelul de interes, regasiti in portofoliul nostru aerotermele pe care le si recomandam, insotite de specificatiile tehnice care va vor ajuta sa realizati o alegere inspirata. Mare atentie la suprafata maxima pe care o pot incalzi!

  Nu in ultimul rand, avantajele economice pe care le prezinta aceste sisteme sunt de evidentiat. Sunt multe persoane care se preocupa ca vor avea de platit facturi uriase la curent. In realitate, reprezinta o solutie eficienta si deopotriva economica. Au in dotare termostatele care ofera control deplin asupra consumului de energie, deci fiecare se poate raporta la necesar pentru a limita utilizarea aerotermei.

  Va asteptam in magazinul nostru TopStrong pentru a identifica aeroterma ce promite sa elimine orice neajuns privind incalzirea in incaperea dorita!

  Sterge comentariul